20 February 2011

haha...nak tergelak bile dengar lagu 150juta by fynn jamal ni..
macam kena dengan relationship aku dan dia..
walau ape pon..hanya jauhari mengenal manikam kot..
dah lebih 2 tahun aku kenal dia..
i should know him better~~




Untuk kali ke seratus lima puluh juta(lebih asenye)
mereka tanyakan engkau soalan yang sama
"hei kenapa kau masih lagi mahu kan dia?"
"apa kau buta?apa kau pura-pura suka?"

Di seratus lima puluh juta kali itu
di depan semua engkau tarik tangan aku
yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu,
sambil ketawa engkau bilang satu persatu


"Dia mungkin bengis seperti singa"
"tapi dia nangis tonton cerita korea"

"dia mungkin keras bila bersuara"
"tapi dia jelas jujur apa adanya"

Aku lagi kenal dia


Dah lebih seratus lima puluh juta kali
aku pesan padamu apa yang bakal jadi
"engkau dan aku mungkin ada tidak serasi"(women from venus,man from mars
"kau sangat manis,aku ini pula dawai besi"

Di setiap seratus lima puluh jutanya

aku pun dalam hati semacam tak percaya
apa kau lihat padaku, jujurkan saja

terus kau cubit daguku sambil berkata(x prnah lak cubit dagu,,haha)

"Sayang mungkin baran tak kira masa"
"tapi sayang tahan kalau salahnya saya"(hehe..sabar2)
"sayang mungkin saja keras kepala"
"tapi sayang manja bila kita berdua"(senyum)

Saya kenal sayang saya

Buat apa dicerita bahagia kita rasa
biar tidak dipercaya, peduli orang kata
baju ronyok tak apa asal pakai selesa
berkilau tak bermakna kalau hati tak ada(silap ni..navy kena iron baju tajam2..kasut shine,,huhu)

Aku lebih bengis dari sang naga
tapi bisa nangis semata demi senja
suaraku keras tak berbahasa

kerna aku rimas gedik mengada-ngada(tepat skali..dy x suka pompuan gedik)

Aku mudah baran tidak semena
mana boleh tahan angin cemburu buta(sangat tepat..ahoy)
dan aku sengaja tunjuk keras kepala
aku punya manja kau saja boleh rasa(dy mmg manja)


Rahsia kita berdua

0 comments: