21 January 2011

bersama linangan air mata..ku titipkan warkah ini buatmu..

" i dah byk kali ckp asenye, i wish i want 2 free from give cmitment on u..im waiting the end of this month...Hopefully.."


msg syafiq..
salah ke kalo aku tafsir kan msg ni..sbgai...
slama ni dy mmg nak get free from me..aku kongkong dy ke?
am i bothering his life slame ni..
sy ni membebankan..
what i do slame ni..
just to make our relation go well.
apepun..saya masih manusia biasa yang tidak lari dari melukan kesilapan..
dan di sini ingin sy sampaikan pesanan buat awk syafiq..


assalamualaikum wbt..
saya mungkin tidak dapat jadi ape yang selama ini awk harapkan..
saya terlalu banyak kelemahan..
mungkin saya tidak dapat beri keutamaan pada awk..
maafkan saya selama ini membebankan awk..
entri kali ini saya tules dengan hati yang sangat berat..
maafkan sekiranya awk terpaksa menunggu hingga hujung bulan ini..
untuk terus memberi komitmen kepada saya..
selama dua tahun setengah hubungan ini..
saya sendiri tidak pasti adakah saya telah menjadi sebaek pasangan untuk awk..
sehinggakan kadang kala saya sendiri rasa saya tidak lagi mengenali diri saya sendiri..
saya terlalu ingin melihat awk gembira..
sehinnga saya lupa pada diri saya sendiri..
gembirakah saya selama ini...
bahagiakah saya di samping awk..
adakala saya rasa sangat gembira bersama awk..gembira yang tidak saya dapat ungkapkan..
kadangkala saya rasa terlalu terkilan dengan sikap awk..
saya tidak tahu cara aak bercinta..
tapi inilah saya..
saya yang sentiasa berharap pada kata-kata kaseh dari awk..
perhatian dari awk..
kasih dari awk..
adakal saya rasa awk menguasai hubungan ini..
apabila awk mahukan hbungan yang hangat, penuh kasih syg..hubungan kita akan jadi begitu..
tetapi bila awk tiada mood untuk semua itu..maka tiada la semua itu..
dan saya hanya menurut apa yang awak mahukan..
memang saya seorang yang demand..
dan itu membuatkan awak berasa terbeban dengan hubungan ini..
saya menyayangi awak dengan sepenuh hati saya..
saya menyayangi awk dengan seadaanya..
tidak pernah saya harap awk jadi seperti orang laen..
sebelum berakhirnya bulan ini..
saya akan tunaikan hasrat awk..
saya sendiri akan pergi dari hidup awk..
awk tidak lagi  perlu beri komitmen kepada saya..
saya tidak lagi akan menyusahkan hidup awak..
terlalu  perit untuk saya lakukan semua ini..
tetapi kalau ini yang akan buat awak bahagia..
saya redha..
saya bukanlah manusia yang sempurna..
saya juga tidak baek..
cukuplah saya melakukan kebaikan terakhir ini untuk awak..
maafkan segala kesilapan saya..halalkan segala2nya..
di satu sudut dunia ini..saya tetap mendoakan yang terbaek untuk awak..
kerana awak adalah perkara terbaek dalam hidup saya..
awak berhak untuk merasa gembira..
dan saya tiada hak untuk menghalang itu semua..
izinkan saya terus menyimpan semua kenangan selama kita bersama..
dan saya simpan semua memori itu untuk meneruskan kehidupan saya kelak..
saya akan merindui awak..
dan izinkan saya terus menyayangi awak sampai akhir hayat saya..
wasalam.

5 comments:

Syafiq Salim said...

wish u always hepi without 'life' with me...
just now i realize, u will much happier if u r not stick to give 'something called love' to me.. Now u can share to everyone 'who am i?'.. Sy jnji pada awak, sy takkan sekali2 namakan awak dalam setiap percakapan sy dan akan pastikan nama awak sentiasa terpelihara..

do i care said...

ika;
jgn sedih2 ok...
if de pape...
n if u nid me...
just kol me ok...
xnk kwn ak sedih...
anda phm?

Sofia Mazlan said...

abeng. wuish. beselah ni. kejap gduh kejap baik.
trust me, benda ni kejap je
cuma kita kena byk sabar cekal sikit.
lelaki mmg cmtu.
kita wt rilek je.
nt dia nak kat kita balik.

aRtikah aRbin said...

thanx..
but i still cant stop staring at his pic..
how could i forget him..if he exist in my breath..
wish i could be strong..

Sofia Mazlan said...

bencinyee ayat kau syafiq. eeee. pls lah